BenoitCar-LogoQ

Lifestyle West-Vlaanderen

WIJ WASSEN UW WAGEN MET OOG VOOR DETAIL

Wat ons uniek maakt in de sector ?

-Grote nadruk op de voorwas dit doen we manueel (niet machinaal) 

-Ons producten op maat maken specifiek voor onze carwash.

-Een detail wasstraat gemaakt hebben wat uniek is in de sector.

Daar traditionele carwashes meestal gericht zijn op massa , snelheid, lage prijzen,  doen wij net het omgekeerde.
Als autoliefhebber wou ik een concept op de markt brengen wat kwaliteit &  service naar een hoogtepunt kan brengen  in een wasstraat. Dit vergt echter bijzonder veel energie op menselijk vlak, onze carwash is steeds voorzien van de nodige medewerkers  die het proces in goede banen brengen, een niet te onderschatten fysieke taak.

Door het enorme succes komen mensen van ver buiten Knokke-Heist met hun geliefde sportwagen & oldtimer naar ons zaak voor het VIP programma of een detail behandeling voor de wagen.

Ons specialiteit is terug nieuw maken van het interieur,  lak restauratie met bijhorende wax - coating

Ons eigen gemaakte producten in ons wasstraat zorgen er voor dat wij exclusief zijn in de sector, een parel onder de carwashes.

Wij leggen de nadruk op veel handwerk en laten de machine niet het volledige  werk doen,

dit maakt dat wij swirl en krasloos kunnen wassen. m.a.w uw auto zelf wassen met de hand maakt meer kans op krassen als u niet weet hoe u dit juist moet doen.

Wij blijven de voorwas volledig zelf doen en laten dit niet door de machine doen, waarom ?

Omdat een machinale voorwas in de perfectie helaas niet bestaat dit gebeurd echter oppervlakkig waardoor er altijd nog restanten zand op de wagen achter blijven. Idem voor het wassen van de velgen, tal van systemen op de markt maar geen enkel goed systeem. Er wordt altijd de combinatie gemaakt van lange spiraal borstels welke 100% swirls veroorzaken op de onderkant v.d wagen,  zware zuren om de velg proper te krijgen. Wij bij benoit carwash gebruiken enkel zachte producten in combinatie met vele hand werk. Door gebruik te maken van zachtere producten komt dit de lak en velgen enkel maar ten goede . Manueel onze voorwas doen is en blijft als autoliefhebber enkel maar het beste. Er is geen enkele machine op de markt dat de wielkasten kan proper maken, vliegjes uit de luchthappers verwijderen, kortweg het menselijk aspect is een must als u kwaliteit wil leveren.

 

Wij adviseren onze klanten altijd ons beste programma aan en met succes.

Benoit Carwash is bekend door ons VIP programma en wat doen wij ?

Wij doen een zeer grondige manuele voorwas waar wij ook de velgen manueel poetsen ook de

binnenkant v.d velg.

De wagen wordt gewassen en nadien met onze eigen polish behandeld.

Wij doen het werk en ons machines werken af. Ons installatie is zo opgesteld dat alles op minimale druk wordt gewassen, een zachtheid wat resulteert in een wellness voor uw lak.

De wagen wordt na onze polish extra verneveld met een eigengemaakte wax,  wij laten de wagen ook bewust nog een beetje nat, omdat volledig droog blazen niet de optimale glans bekomen wordt. De glans komt tot zijn hoogtepunt als wij de wagen drogen met hoogste kwaliteit Italiaanse droogdoeken, + ook uw deur lijsten worden manueel voor u gedroogd.