BenoitCar-LogoQ

Volledig vernieuwde carwash !!

Een gesprek met zaakvoerder Bruno Benoit,

Nu 2 jaar na de opening gaat men opnieuw investeren in een totaal nieuwe carwash.

Ons machines zullen zo aangepast zijn dat wij nog meer de nadruk gaan leggen op machinaal wassen op detail niveau.

Ook gaan de lange wachtrijen herleid  worden naar een minimum aan aanschuiven.

Wagens kosten dezer dagen zeer veel geld, mensen blijven langer rijden met dezelfde wagen, men gaat de wagen dan beter verzorgen, wij merken dan ook dat er vraag is naar een betaalbare detailling , m.a.w. wagens wassen met oog voor detail & behandelen met de juiste producten, want daar zit zeer veel verschil in.

 Zaakvoeder Benoit Bruno zijn grote voorbeeld is Sergio Herman ik heb enorme bewondering voor de gedrevenheid en passie die Sergio dag in dag uit in zijn restaurants steekt, details mather ! Hier bij Benoit Carwash werken we ook op een hoog niveau, makkelijk is dit niet , de mensen die bij ons werken zijn geen machines, er kan altijd iets mis gaan. Wij proberen elke klant een top resultaat te geven, ook al neemt men ons basis programma.

Wij gaan heel ver zegt zaakvoerder Bruno Benoit , ons nieuwe machines laten we bij de fabrikant op maat veranderen, specifiek om een nog betere wassing te bekomen, dit vooral voor de vele suv’s, oldtimers en exclusieve sportwagens een top wassing te bezorgen.

Er komt ook een apart droog portaal om de wagens nog droger uit de washal te laten komen. Ook bieden wij de klanten een nieuw wasprogramma aan met een specifieke coating zeep die men heeft laten ontwikkelen in Italie.  

In een 2e fase van ons verbouwing komt er nog een een self carwash met afspuit boxen & stofzuigers + full automatische roll-over voor wagens &  camionettes. Mensen die graag op zondag de wagen zelf willen wassen zullen dit in de nabije toekomst ook kunnen doen bij ons.

image0
a45
IMG_4540
280c7f27-7548-41e0-bf26-bb84263f3cbe
IMG_4305
lambo 2
witte porsche turbo ae cars
IMG_8570